Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Hulp nodig bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, counseling en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.

Coaching

Coaching afgestemd op wie jij bent

Mijn aanpak in coaching is afgestemd op wie jij bent. Zowel voor de herstellende verslaafde als de dierbaren van de verslaafde. Vanuit Amarillo Care help ik beiden afzonderlijk van elkaar. Bij coaching draait het om JOU en help je ik je nieuwe doelen te formuleren en te bereiken. Ik leer methodes toe te passen waarbij ik je activeer, stimuleer en motiveer om je doelen te bereiken. Zodat jij sterker in je schoenen kom te staan en jezelf durft te zijn, vol vertrouwen en liefde voor jezelf.

Herstellende verslaafde

Ook ik ben weer in balans, vol zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf. Ik laat me niet meer beïnvloeden van buitenaf. Mag ik jou helpen om sterker te worden. Samen gaan we persoonlijke doelen stellen. Waarbij ik je help je belemmeringen te overwinnen, bij jezelf te blijven. Ik leer je hoe je je persoonlijke, fysieke en mentale blokkades kunt overwinnen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag. Ik help, begeleid en ondersteun je bij het afleggen van jouw weg.

Dierbare van de verslaafde

Tijd en aandacht voor jezelf. Er is geen excuus meer. Het is tijd om zelf de balans op te maken. Mag ik jou helpen om sterker te worden? Samen gaan we persoonlijke doelen stellen. Waarbij ik je help je belemmeringen te overwinnen, bij jezelf te blijven. Ik leer je hoe je je persoonlijke, fysieke en mentale blokkades kunt overwinnen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag, ik help, begeleid en ondersteun je bij het afleggen van jouw weg.