Ambulante begeleiding, dagbesteding en re-integratie voor vrouwen

Dagbesteding – De Valkhoeve

Locatie: Freedom Farms/De Valkhoeve Mill, Valkweg 11, 5451 PX Mill.

Amarillo Care biedt dagbesteding aan op haar locatie De Valkhoeve in Mill. Een prachtige locatie voor vrouwen die op verschillende leefgebieden (sociale relaties, lichamelijke gezondheid, psychische gezondheid, zingeving, wonen, financiën, werk en activiteiten) zijn vastgelopen. We bieden hierbij een veilige leef- en werkomgeving voor vrouwen die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Zo kun jij in een huiselijke en familiaire sfeer individueel en als groep werken aan jouw toekomst.

Unieke omgeving midden in de natuur

Met hart en ziel

De diversiteit aan problematiek zorgt voor een prachtige groep van vrouwen met ieder eigen unieke problemen, uitdagingen en leerdoelen. De leeftijd ligt tussen de 18 en 60 jaar.

We streven naar een planmatige aanpak die wij gezamenlijk met jou opstellen gericht op individuele begeleiding, waarbij de gehele situatie en de vraag van jou centraal staat.

Groen dagbesteding

Ben jij een echt buitenmens, iemand die graag met dieren in de natuur wil werken. Dan biedt het boerderij leven op De Valkhoeve je alles! In de groene dagbesteding bij Amarillo Care kun je buiten aan het werk op deze locatie in Mill, Noord-Brabant gemeente Land van Cuijk.

Werken in het groen

De dieren verzorgen, de hokken schoonmaken en op orde houden, de bloemenperken, borders en groenstroken netjes houden: de natuur biedt allerlei mogelijkheden voor een zinvolle en veilige groene dagbesteding. Je krijgt daarbij alle begeleiding die je nodig hebt en waar nodig passen we de werkplek en werkzaamheden aan. Kom samen met ons ontdekken wat het beste bij jou past!

Groene dagbesteding brengt je o.a.

 • Samen met anderen invulling geven aan je dag
 • Structuur, ontspanning en zingeving
 • Diversiteit aan werkzaamheden
 • Rust en ruimte in de natuur
 • Interactie met dieren, plezier
groen dagbesteding bij De Valkhoeve in Mill

Horeca dagbesteding

Geniet jij ervan om een glimlach op het gezicht van gasten te toveren. Heb jij een passie voor gastvrijdheid? Hou jij van gezelligheid? Dan is de horeca dagbesteding op de Valkhoeve van Amarillo Care dé plek voor jou. Wij bieden je alles wat met eten, drinken, slapen en gezelligheid te maken heeft. Voelt dit goed, is dit iets voor jou, je kunt bij ons aan de slag.

horeca dagbesteding op de valkhoeve in mill

Werken in de gastvrijheid

Er zijn diverse mogelijkheden waarop jij bij ons aan de slag kunt in de horeca en catering. Zo kun je helpen bij het bereiden van eten. Werken met onze streekproducten en winkel.  Koffie rond te brengen of lekkere lunches serveren. Helpen in de catering voor feest of evenement. Je leest het goed, er is echt van alles te doen! Hierbij krijg je natuurlijk alle begeleiding die je nodig hebt. We zijn vooral benieuwd wat jou leuk lijkt en wat bij jou past.

Horeca dagbesteding brengt je o.a.

 • Zelfvertrouwen door bereiding van eten
 • Werken aan je sociale vaardigheden
 • Voldoening, structuur en zingeving
 • De mogelijkheid in verkennen werkzaamheden
 • Samen werken, teamwork en gezelligheid
 • Plezier

Ambulante begeleiding, dagbesteding en re-integratie voor vrouwen

Hulp, ondersteuning nodig?

Heeft u een vraag over ambulante begeleiding, dagbesteding en of re-integratie? Wij bieden ondersteuning vanuit de WMO-voorziening in een breed gebied in Brabant Noord-Oost en Nijmegen e.o..
Wilt u hier meer informatie over? Neem vrijblijvend contact met ons op.