Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Hulp nodig bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, counseling en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.

Counseling

Counseling afgestemd op wie jij bent

Mijn counseling is afgestemd op wie jij bent. Zowel voor de herstellende verslaafde als de dierbaren van de verslaafde. Vanuit Amarillo Care help ik beiden afzonderlijk van elkaar. Bij counseling draait het om de individu en ga ik terug naar waar het probleem in het verleden is ontstaan. We kijken naar hoe de onderliggende oorzaken en patronen kunnen worden veranderd of opgelost. Jij leert kijken naar jezelf, van binnenuit, welke handvatten en mogelijkheden jij hebt om andere keuzes te maken die jou sterker maken.

Herstellende verslaafde

Ook ik heb leren omgaan met de schaamte, de schuld, de emoties en leegte uit mijn verleden om vervolgens terug te komen bij mijn ware ik. Wetende dat ik er mag zijn zoals ik ben. Zonder overal bij te willen horen. Zonder te voldoen aan verwachtingen van anderen. Houden van wie ik ben. Wil jij dit zelf ook ervaren en terugkomen bij wie jij bent? Laat mij je helpen om weer te voelen, verbinding met jezelf te maken en met de mensen om je heen. Jezelf te vergeven, je ervaringen een plaats te geven en van je verleden je kracht te maken.

Zelfhulp groepen

Maak ook gebruik van bestaande zelfhulp groepen, ik kan daarmee in contact brengen. Je kunt ook rechtstreeks naar de website gaan.

Dierbare van de verslaafde

Wat betekent het, hulp voor de verslaafde? Want waar sta jij, wie ben jij? Waar moet je nu het kussen neerleggen? Wat moet je nu met die leegte? Vragen die spelen omdat JIJ ook jezelf bent verloren. Hoe kun jij weer leven in plaats van overleven? Alles was en is nog zo uit balans. Je emoties, gedrag, relatie tot anderen, gezondheid en de liefde voor jezelf. Laat mij je helpen om samen terug te gaan naar het begin. Zodat je inzicht krijgt in je eigen gedrag, je emoties en waar, hoe, waardoor je jezelf bent verloren. En hoe je in het hier en nu moet omgaan met de (herstellende) verslaafde.

Zelfhulp groepen

Maak ook gebruik van bestaande zelfhulp groepen, ik kan daarmee in contact brengen. Je kunt ook rechtstreeks naar de website gaan.

Klik op: www.al-anon.nl