Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Elke van Geel

Ben jij of heb jij hulp nodig en herken jij jezelf dan ben ik er voor jou. Je kunt mij gewoon bellen of mailen voor een vrijblijvende eerste afspraak. Hierin maken we kennis en vertel ik je over mijn ervaring en hoe ik kan helpen afgestemd op jou situatie.

Verslavingszorg voor wie?

Amarillo Care is er voor alle betrokkenen. Als ervaringsdeskundige herken ik mijzelf vaak in het gedrag van jou en je naasten. Mijn hulp nodig? Bel 06 34571173 of mail naar info@amarillocare.nl

Ik ben verslaafd

Stop vandaag. Het maakt niet uit wat je gebruikt of waar je in vlucht. Ik weet wat het is om die leegte te hebben in jezelf.  Ik weet ook hoe ik jou kan helpen!

Ik ben een dierbare van

Ben jij een dierbare van iemand die hulp kan gebruiken? Je maakt je zorgen om de ander en voelt je machteloos. Ook jij bent bij mij aan het juiste adres voor hulp!

Ik ben werkgever

Heb jij een werknemer in dienst waar je je zorgen om maakt en waarvan je denkt dat er een verslavings- of gedragsprobleem is? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Ik ben verwijzer

Alle verwijzers kunnen mij inschakelen bij het herstel van de betrokkene. Ook ben ik beschikbaar voor workshops waarin ik preventief uitleg geef over verslaving en de gevolgen daarvan.