Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Hulp nodig bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, begeleiding en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.

Mijn werkwijze

Mijn doel is zoveel mogelijk verslaafden en hun naasten te helpen, zodat ook zij weer kunnen genieten van een zinvol leven. Daarom kijk ik tijdens onze interventies, counseling en coaching niet alleen naar de aard van de ziekte maar ook naar de onderliggende problematiek. Dit omdat elk probleem een gevolg ergens van is.

Holistische aanpak

Samen kijken we naar het lichaam, verstand en een ongrijpbaar deel; je wezen, je innerlijke kern/gevoelsleven of je ziel. Een mens is dus meer dan zijn verstand alleen. Een juiste balans tussen al deze onderdelen vormt de basis voor een gelukkig en zinvol leven. Een leven waarin je in staat bent zowel privé als professioneel optimaal te functioneren.

Daar wil ik je bij helpen!

Amarillo Care is er zeker van dat mensen die strijden met verslavingen een behandelingsprogramma nodig hebben voor hun hele wezen. De kans op het behoud van levenslang herstel is aanzienlijk groter wanneer in de behandeling de diensten worden geïndividualiseerd.

Behandelplan op maat

We maximaliseren deze kans door het afstemmen van een behandelplan bij elke cliënt, zodat elke cliënt kan herstellen en in evenwicht komt met zijn of haar lichaam, emotie, geest en sociaal herstel. Cliënten zullen genieten van een vrij leven en het destructieve gedrag dat ze bij Amarillo Care bracht. De holistische benadering biedt enorme voordelen in het verminderen van stress en het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde. Heel pragmatisch met beide benen op de grond.

Vasthouden van balans

Naast de sessies raad ik cliënten aan om door middel van mindfulness, meditatie, yoga of andere activiteiten de balans met jezelf en je omgeving vast te houden.

Herstel is een reis naar jezelf

Herstellen van verslaving is een veelzijdige reis die zich richt op genezing van je lichaam, emotie, geest en sociaal herstel. Healing gaat verder dan detox en medische behandeling. Het is complex en allesomvattend. Mijn holistische revalidatie aanpak grijpt in bij de oorsprong van de verslaving en geeft je de tools voor het herstel op lange termijn. Samen pakken we de onderliggende problemen aan die naar verslavend gedrag kunnen leiden. Ik ondersteun je met gezonde, positieve strategieën zodat jij je leven in het hier en nu weer vorm kunt geven en kunt omarmen.

Regionaal en op afstand

Amarillo Care is gevestigd in Oss en richt zich met haar dienstverlening in verslavingszorg voornamelijk op de regio Den Bosch, Oss, Uden en Veghel.

Ook daarbuiten is hulp op afstand mogelijk door middel van skype of andere vorm van video bellen.

Amarillo Care is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij verslaving.

Dus al zit je wat verder weg, ook voor JOU is er hulp!