Ik wil graag hulp

Het vraagt ontzettend veel moed en kracht van je om een verslaving te erkennen. Het feit dat je hier bent, is de eerste stap op weg naar een oplossing! Als professionals en ervaringsdeskundigen begrijpen wij je uitdaging en welke zorg jij écht kunt gebruiken.

Het constant toegeven aan ‘iets’ dat je leven kapot maakt lijkt misschien zwak maar geloof ons: dat ben je niet! Een verslaving is namelijk helemaal geen uiting van zwak gedrag. Je zou het eerder moeten zien als een complexe en zeer ernstige aandoening die aangepakt moet worden.

Verslaving is een progressieve, psychische en chronische ziekte. Van een verslaving kun je niet genezen. Je kunt wel leren hoe je met deze ziekte om moet gaan. Amarillo Care gaat verder dan de reguliere verslavingszorg. Wij bieden een persoonlijk traject waarbij het structureel veranderen van gedrag en gewoontes centraal staat. Om terugval te voorkomen.

Interventie door verslavingsdeskundige

Wanneer ‘willen’ veranderd in ‘moeten’

Zelfs wanneer je écht niet meer wilt schreeuwt alles in je lijf dat je het moet doen of wilt hebben. Om te verdoven, die leegte op te vullen. Een verslaving neemt jou compleet over, je raakt de controle volledig kwijt. En dat put je mentaal maar ook lichamelijk uit! Zonder jouw middel, jouw oplossing, kun je niet meer functioneren. Je wil er van af maar dat lukt je niet alleen, wij zijn hier om je te helpen.

Wij weten wat je doormaakt

Uit persoonlijke ervaring weten wij precies hoe jij je voelt. Zelfs als je het even niet meer ziet zitten staan wij naast jou, om je hand vast te pakken en je er doorheen te slepen. Beloofd! We weten hoe het voelt om te leven zonder verslaving en die vrijheid gunnen wij jou ook.

Laat ons je helpen

Tijdens onze behandeling richten we ons volledig op jouw geestelijke, lichamelijke en sociale herstel. Je leert alles over de ziekte en hoe je er het beste mee omgaat. Samen bewandelen we de weg naar een vrij en zinvol leven zonder verslavende middelen!

Neem gerust contact met ons op. Dat kan geheel vrijblijvend en anoniem. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om eens langs te komen. Dan kijken we samen naar hoe we jouw verslaving doorbreken.