Elke verhaal Amarillo Care

Mijn Verhaal

Amarillo Care is opgericht door Elke van Geel. De naam verwijst naar mijn achternaam en Spaanse roots die ik meekreeg vanuit mijn vaders kant van de familie. Samen met hem bedacht ik dan ook de naam.  Het Spaanse vind je terug in mijn karakter, het kenmerkende pittige temperament heeft er namelijk aan bijgedragen dat ik kon vechten tegen de ziekte van verslaving.

Ik deel jou ervaring

Open en eerlijk

Je zult er misschien even van opkijken en sommigen trekken er zelfs een wenkbrauw bij op. Ja, ook ik zag de donkere kant van verslaving. Nu ik erop terugkijk kan ik het zelf nauwelijks geloven. ‘’Was ik dat écht?’’ Het verraderlijke aan deze ziekte is echter dat het geen stereotype kent, dat de verslaafde het vaak perfect weet te verbergen en dat er tal van redenen voor gebruik zijn.

Ervaringsdeskundige

Dankzij mijn persoonlijke ervaring met de ziekte, de behandelingen en de nasleep weet ik precies welke hulp je nodig hebt om te leren omgaan met een verslaving. Hoe te stoppen met vluchtgedrag, angsten, omgaan met het leven. Het stoppen is niet het probleem, hoe hier en nu te leven zonder vluchtgedrag. Daar help ik je bij.

Het is een uitputtend en zwaar proces, waarbij veel wilskracht en moed nodig is om eindelijk uit die verschrikkelijke ‘bubble’ te stappen. Op bepaalde momenten voel je je ontzettend alleen en hoewel je weet dat je niet meer wilt gebruiken schreeuwt heel je lijf dat je het nodig hebt. Wat moet je dan? Het neemt je gewoon over! Alsof niemand je begrijpt. Je zet je af tegen de mensen waar je van houdt en nog erger: tegen jezelf. Ik help je terug te komen bij jezelf. En jezelf te omarmen zoals je bent zonder die extra’s die je eerder nodig dacht te hebben.

Je bent clean en dan?

Ik miste op zulke momenten maar ook in de nazorg, af en toe een stok achter de deur. Of een professionele en warme hand die naar mij werd uitgestoken, om mij er doorheen te sleuren. Toch vond ik de kracht om een zinvol en gelukkig leven te herontdekken, waar ik nu iedere dag weer van geniet! Jij staat niet alleen, je hebt mij die jou in jouw proces helpt.

Omgaan met verleiding

Inmiddels zijn alle banden hersteld, weet ik om te gaan met verleiding en omarm het leven zoals het is. Dat gun ik jou ook!

Ik ben er voor je, om je die professionele en warme hand toe te reiken en je er doorheen te helpen.

Ik weet wat het is en ben vastberaden om jou te helpen. Ik weet wat je nodig hebt en werkt samen met een andere specialisten en ervaringsdeskundigen. Je bent niet alleen en hoeft dit niet alleen te doen.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is op maat, afgestemd op wie jij bent. De weg gaat terug naar jezelf, je lichaam, je denken en je ziel. Vanuit een holistische werkwijze krijg jij weer verbinding met je zelf en kun je de verleiding weerstaan. Durf jij het aan? Bel dan gewoon.

Amarillo Care zorgt. Ook op momenten dat je het zelf even niet meer kunt.

Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Hulp bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, begeleiding en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.