Hulp op afstand door Elke van Geel van Amarillo Care

Hulp op afstand

Amarillo Care is gevestigd in Oss en richt zich met haar dienstverlening in verslavingszorg voornamelijk op de regio Den Bosch, Oss, Uden en Veghel. Naast afspraken op locatie werkt Amarillo Care veel op afstand.

Videobellen via Facetime

Door gebruik te maken van videobellen via facetime, skype, zoom of andere vorm is het mogelijk om sessies in te plannen. Zo ben ik toch dichtbij en kan gerichte hulp bieden. Internationaal maak ik hier al veel gebruik van en wordt dit als zeer effectief ervaren.

Ook verder weg ben ik dichtbij

Eerste video consult is vrijblijvend

Ben jij of heb jij hulp nodig en herken jij jezelf dan ben ik er voor jou. Je kunt mij gewoon bellen of mailen voor een vrijblijvende eerste video afspraak. Hierin maken we kennis en vertel ik je over mijn ervaring en hoe ik kan helpen afgestemd op jou situatie.

Corona crisis

Zeker in deze tijd van de Corona crisis is videobellen dé oplossing om je van afstand en toch dichtbij te kunnen helpen.

Mijn aanpak

Is op maat, afgestemd op wie jij bent. De weg gaat terug naar jezelf, je lichaam, je denken en je ziel. Vanuit een holistische werkwijze krijg jij weer verbinding met je zelf en kun je de verleiding weerstaan. Durf jij het aan? Bel dan gewoon.

Amarillo Care zorgt. Ook op momenten dat je het zelf even niet meer kunt.

Hulp bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, begeleiding en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.