Lifestyle coaching - hoe kom je in balans

Hulp nodig bij verslaving?

Ben jij of is een dierbare verslaafd? Ik bied effectieve interventies, counseling en coaching. Voordat we starten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt.

Verslavingszorg

Mijn doel is zoveel mogelijk verslaafden en hun naasten te helpen, zodat ook zij weer kunnen genieten van een zinvol leven.
Daarom kijk ik tijdens onze interventies, counseling en coaching niet alleen naar de aard van de ziekte maar ook naar de onderliggende problematiek.
Dit omdat elk probleem een gevolg ergens van is.

Interventies

Is jouw dierbare verslaafd? Jij voelt je machteloos. Hoe je ook helpt, wat je ook zegt of doet, de situatie verandert niet. Jij en je dierbaren gaan eraan kapot. Een verslaafd wil zijn ziekte niet ogen zien. Vluchtgedrag en ontkenning zijn altijd aanwezig. Stop met dit in stand te houden.

Counseling

Bij counseling draait het om jou, herstellende verslaafde of dierbare van en ga ik terug naar waar het probleem in het verleden is ontstaan. We kijken naar hoe de onderliggende oorzaken en patronen kunnen worden veranderd of opgelost. Jij leert kijken naar jezelf, van binnenuit, welke handvatten en mogelijkheden jij hebt om andere keuzes te maken die jou sterker maken.

Coaching

Mijn aanpak in coaching is afgestemd op wie jij bent?  Ben jij een herstellende verslaafde of dierbare van, het maakt niet uit.  Bij coaching draait het om JOU en help je ik je nieuwe doelen te formuleren en te bereiken. Ik leer methodes toe te passen waarbij ik je activeer, stimuleer en motiveer om je doelen te bereiken. Zodat jij sterker in je schoenen kom te staan en jezelf durft te zijn, vol vertrouwen en liefde voor jezelf.

Regionaal en op afstand

Amarillo Care is gevestigd in Oss en richt zich met haar dienstverlening in verslavingszorg voornamelijk op de regio Den Bosch, Oss, Uden en Veghel.

Ook daarbuiten is hulp op afstand mogelijk door middel van skype of andere vorm van video bellen.

Amarillo Care is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij verslaving.

Dus al zit je wat verder weg, ook voor JOU is er hulp!